Виробництво

Смачна і така знайома з дитинства продукція ТМ «Ксенія» виготовляється на базі Івано-Франківської харчосмакової фабрики. Ось уже 75 років зберігаємо традиційну рецептуру, використовуємо екологічно чисту сировину, без домішок та підсилювачів смаку. Тому наше печенько та інші ласощі так смакують усій українській родині!

Традиційні технології виробництва, технологічний процес і ті ж виробничі лінії, що використовувалися 30 років тому створюють неповторний смак печенька «Ксенія» - як у дитинстві.

 

Технологи із досвідом роботи 30-40 років на підприємстві роблять внесок у дотримання якості та стандартів виробництва. Історія успіху Івано-Франківської харчосмакової фабрики триває вже понад 75 років. Жоден з наших конкурентів в регіоні не має такого тривалого досвіду існування на ринку. Ми не використовуємо жодних покращувачів смаку, штучних барвників, розпушувачів і не плануємо цього робити й майбутньому.

 

Ми гарантуємо якість нашої продукції. Уся продукція, що виготовляється на Івано-Франківській харчосмаковій фабриці, відповідає державним стандартам якості. У 2018 році підприємство отримало сертифікацію щодо безпеки харчових продуктів HACCP і сертифікат відповідності українським: ДСТУ ISO 22000-2007 та міжнародним стандартам: ISO 22000-2005. У 2020-му році підтверджено рівень дотримання вимог системи безпеки харчових продуктів HACCP і сертифікати відповідності оновленим українським і міжнародним стандартам: ДСТУ ISO 22000-2018 та ISO 22000-2018.